Social Media Content

Ik begrijp dat jouw tijd als ondernemer kostbaar is. Als grafisch vormgever richt ik me niet alleen op het creëren van een onderscheidende visuele identiteit, maar ook op het ontzorgen van ondernemers die niet constant bezig willen zijn met sociale media.

Wordt geheel ontzorgd

Het sociale media beheer gaat verder dan alleen het plaatsen van berichten. Samen kunnen wij een plan maken voor wat jij uit wil dragen in de komende periode. Op basis van die informatie maak ik content die jouw boodschap uit gaat stralen over de afgesproken periode. Ik lever de content aan zodat jij het kunt posten, of ik neem de social media kanalen in beheer. Zo kun je blijven doen waar jij als ondernemer goed in bent, en toch online goed zichtbaar bent bij je (potentiële) klanten.

"Meer tijd besteden aan de dingen waar jij in uitblinkt als bedrijf"

Geen online marketing, maar wel zichtbaar.

Bij mij draait het niet om online marketing campagnes, maar om het bieden van gemak. Ik begrijp dat je niet constant bezig wilt zijn met het plaatsen van content op je social media. Je zou ervoor kunnen kiezen om dit door mij te laten doen. Jouw visuele verhaal wordt dan duidelijk weergegeven op jouw sociale media geheel in de huisstijl, zonder dat het jouw kostbare tijd vergt.

Benieuwd naar hoe ik jou kan ontzorgen op het gebied van sociale media? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte, en ontdek hoe we samen jouw online aanwezigheid moeiteloos kunnen boosten.